Vegan box

První český 100% veganský box až k vám domů. Objevujte s námi zajímavosti a novinky na trhu a každý měsíc!

Jsme první firma v Česku, která nabízí unikátní a v zahraničí velmi oblíbenou formu boxů s překvapením, ale bez živočišných produktů.
Vegan box je plný produktů (cca 5-8 ks), který může zákazník odebírat jako měsíční předplatné, ale lze jej zakoupit i jednorázově.

Krabička je každý měsíc jiné překvapení. Vždycky je ale:
– 100% vegan
– obsahuje novinky na trhu
– plná oblíbených rostlinných vychytávek
– min. 2/3 plná trvanlivými pochutinami
– podporující udržitelný způsob života
– ekologická
– podporující dobrou věc

Exkluzivně pro vás vybíráme širokou škálu vzrušujících, nových potravin, produktů pro životní styl a krásu, které splňují naše etické a environmentální představy. Každá krabička je naplněna dobrotami v hodnotě vámi zvoleného boxu. Mimo jiné nabízíme i dárkové bedýnky a merch podporující projekty zaměřené na ekologii.
Kup si krabičku, ušetři kravičku.

O projektu

Objevujete rádi něco nového? Máte rádi překvapení? Chybí vám inspirace v kuchyni? Chcete si udělat radost a necítit se provinile? Chcete žít zdravěji?

Vegan box je ekologicky balená krabička plná trvanlivých produktů, kterou si můžete předplatit na jeden, tři nebo šest měsíců. Jak to funguje? Na webu www.veganbox.cz si vyberete délku svého předplatného a pak jen natěšeně vyčkáváte na svůj první balíček. Vegan boxy rozesíláme vždy hromadně na začátku každého měsíce. Objednat si box na následující měsíc máte vždy čas pouze do 22. dne daného měsíce. Tj. 27. září už si neobjednáte box na říjen, nýbrž na listopad.
Mimo jiné nabízíme 100% veganské dárkové boxy na které ale čekat nemusíte. Gift box odesíláme do 3. pracovních dnů a je to skvělý dárek pro každého gurmána.

Hlavní cíle

  • Rozšířit povědomí o rostlinných produktech na trhu s důrazem na udržitelný způsob života a ekologii.
  • Přiblížit všem lidem bez rozdílu rozmanitost veganského stravování zábavbou formou.
  • Podporovat lokální výrobce a produkty ruční výroby.
  • Dekonstrukce zažitých představ o fádnostni veganského stravování.

Hlasování

Hlasování již bylo ukončeno, pořadí vítězů naleznete v archivu projektů.