Tackera

Energie bez chemie. V sypké formě, tvořená a balená v harmonii s přírodou.

„Chceme dokázat, že i povzbuzující nápoje mohou být tvořené složkami přírody a vypité tak s dobrým a příjemným pocitem.“
Naše produkty jsou bez chemie, umělých barviv či konzervantů. Používáme přírodní extrakty z bylin, lyofilizované ovoce a přírodní sladidla. Zároveň se snažíme myslet na naši planetu, a proto k balení používáme plně recyklovatelné a ECO-friendly sáčky. Prášková forma našich produktů navíc nabízí mnoho různých variant a sám si tak můžeš určit to, jak bude Tackera chutnat. Smíchej ji s vodou, mlékem, jogurtem nebo rovnou nasypej do pusy. Množstvím (např. vody) si můžeš chuť dokonce přizpůsobit tak, jak ti bude vyhovovat nejvíce.

Nápoj pro každý den

O projektu

První myšlenka
Když jsem studoval a zároveň sportoval, tak jsem potřeboval využívat čas efektivně. Myšlenka povzbuzujícího nápoje, tvořeného složkami přírody, u nás ožila zase v době, kdy se bratranec chystal maturovat. A tak jsme se rozhodli, že zkusíme jít svou vlastní cestou.

Naše produkty
Tackera Classic (bílý sáček)
Náš první produkt, který jsme uvedli na trh v říjnu roku 2021. V současné době dostupný ve třech příchutích + limitované edice. Classic obsahuje kousky lyofilizovaného ovoce, což je ovoce sušené mrazem a uchová tak všechny vitaminy a minerály. Ke slazení jsme se rozhodli využít Xylitol, přírodní březové sladidlo, po kterém se nekazí zuby. Jedna dávka tak obsahuje pouze 31 kcal.
Tackera Chaffé (hnědý sáček)
Naprostá novinka na českém trhu. Originální kombinace kávy, matcha čaje a bylinných extraktů v jednom nabízí lepší a déle trvající účinky než klasická káva nebo čaj. Jde o 100% rostlinný produkt slazený Stévií, přírodním sladidlem s nulovým glykemickým indexem.

Naše hodnoty
Při vytváření a testování nových produktů se stále snažíme držet naší filosofie. A to, aby byly naše produkty bez chemie, barviv či konzervantů. Aby byly vytvářené a balené v harmonii s přírodou a člověk tak měl dobrý pocit, že při pití pomáhá nejen sobě, ale i planetě.

Naše výroba
Sídlíme v Holešově, nedaleko krajského města Zlín, kde vzniklo několik českých předních značek. Rádi bychom na ně navázali, proto si zakládáme na poctivé a kvalitní výrobě. Věříme, že právě tyhle věci mají v naší republice pořád své místo. K výrobě používáme certifikované suroviny od předních českých dodavatelů.

Naše cíle
Pro každého z nás je úspěch něco jiného, rozdílného, ale jeho dosažení nám všem dělá radost, vnitřně uspokojuje a zároveň dává motivaci do další práce. Doufáme, že Tackera tady pro tebe bude právě tehdy, kdy ji budeš potřebovat a pomůže ti k tomu tvému jedinečnému úspěchu.

Hlavní cíle

  • Poctivá a česká výroba
  • Přírodní složení
  • ECO-friendly
  • Globální expanze

Hlasování

Hlasování již bylo ukončeno, pořadí vítězů naleznete v archivu projektů.