Nový ročník soutěže s novým partnerem

03. května 2021Články

Již IX. ročník soutěže pro začínající podnikatele Nastartujte se byl zahájen 3. května. A přibyl nám také nový partner – Liberecký podnikatelský inkubátor Lipo.ink.

logo

Opět máte možnost získat až 300 000 Kč na rozjezd vašeho podnikatelského projektu. A co k tomu potřebujete? IČO staré maximálně 24 měsíců, podnikatelský účet od KB a zajímavý podnikatelský projekt.


Vítězné projekty od těch ostatních odlišuje kvalitně vyplněná přihláška. Musí z ní být poznat, že víte, kam míříte a jak se tam dostanete. Znáte své silné, ale i slabé stránky a máte jasný plán podložený čísly. Mnoho projektů pohoří na tom, že jim „nesedí matika“ – zapomenou na náklady na marketing, prostory nebo vůbec nepočítají s vlastním ziskem. Pokud si nejste svým byznys plánem jistí nebo si s něčím nevíte rady a jste z Libereckého kraje, pak máte ideální příležitost využít služeb našeho nového partnera Lipo.ink.


Lipo.ink se zaměřuje na podnikatele, firmy a společnosti, přicházející s požadavkem neotřelého řešením potřeb a problémů, ale dokáže pomoci jakémukoliv podnikateli. Jeho odborníci předávají své zkušenosti a poradí, jak překlenout stagnující fázi nebo jak dobrý nápad proměnit v životaschopnou firmu. 


Lipo.ink se tak řadí mezi ostatní partnery, kterými jsou Performia, Fakturoid, Stable.cz, Technologické Centrum HK, CEE Attorneys, Webmium a iPodnikatel. Garantem Nastartujte se je AMSP ČR a mediálním partnerem pak TRADE NEWS.


Svou přihlášku můžete registrovat od 3. května do začátku září. Ale nečekejte dlouho, čím dříve se přihlásíte, tím více času máte na sbírání hlasů veřejnosti.


Kompletní přehled cen