Se správným rozhodnutím v důležitých životních situacích pomůže informační portál KB Rádce

19. října 2020Rady a tipy

Život je plný očekávaných i neočekávaných výzev, u kterých se musíte „správně“ rozhodnout. Jak to ale udělat, když nemáte dostatek informací, znalostí nebo zkušeností? Pomocnou ruku v tomto případě svým klientům, ale i neklientům, nabízí Komerční banka a její informační portál KB Rádce. Rady a doporučení zde najdete nejenom pro oblast financí a investic. KB Rádce přináší rady a tipy i podnikatelům.

sachy

„Náš cíl je zaměřit se kromě běžných občanů i na podnikatele. Chceme je odborně informovat, přinášet jim náměty, příležitosti, novinky nebo zajímavé nabídky, sdílet zkušenosti, inspirace a pomáhat jim v podnikatelském i osobním rozvoji,“ uvedl Martin Ehrenberger  z Komerční banky.

Jak KB Rádce pomůže podnikatelům?

KB Rádce Komerční banky pro podnikatele klade v současné době velký důraz na zvládnutí podnikání v době koronavirové epidemie. Dozvíte se, jak získat podporu z vládních programů COVID, jaké jsou možnosti běžného financování, jak ovládat podnikatelský účet a další služby přes mobilní telefon nebo o on-line byznysu (e-commerce). Samostatnou sekci tvoří případy konkrétních klientů, od výrobců cukru nebo nábytku, přes lázně až po fitness s informací o tom, jak jim ve zvládání podnikání pomáhá Komerční banka.

To je ale jen část užitečných informací pro podnikatele. Zásadní je, že Komerční banka vytváří v on-line světě místo, které bude kdykoli a kdekoli k dispozici všem podnikatelům s užitečnými radami a tipy pro každé podnikání.

Jak KB rádce pomůže občanům?

Srozumitelný průvodce světem financí – tak by se zjednodušeně dala charakterizovat část věnovaná veřejnosti. Na stránkách proto naleznete především užitečné rady a tipy ze světa finančního poradenství, krátká edukační videa, poradenskou infografiku apod.

Jak správně spravovat a řešit své dluhy? Jak účinně chránit své peníze v on-line prostředí? Jak platit kartou na internetu bez obav? Jak najít nejvýhodnější půjčku? Jak si vybudovat finanční rezervu a začít investovat? Jak nebýt na konci měsíce v mínusu. To jsou jen některá témata, na která KB Rádce přináší odpovědi.

O projektu KB Rádce

KB Rádce je informační portál od Komerční banky, který původně vznikl v reakci na situaci vyvolanou pandemii koronaviru. Prostřednictvím tohoto portálu nyní Komerční banka přináší svým klientům i neklientům užitečné informace, rady, tipy, aktuality a další zajímavosti ze světa financí a byznysu, které mohou být přínosné pro jejich život i podnikání.

V současné chvíli na stránkách naleznete příspěvky o podnikání a financování, reálné inspirační příběhy rodin, kterým se podařilo dostat z finanční tísně, vzdělávací videa na téma bankovních produktů, rady ohledně začátků podnikání a řadu dalších zajímavosti.

Sami vyzkoušejte na www.kb.cz/kb-radce.