Vinný Wellness

Pojďte se zrelaxovat do privátního wellnessu plného vína a relaxace s neomezeným přístupem do finské sauny a whirpoolu s vinnou směsí

Léčíme Vaše tělo z venku i zevnitř!
Podobně jako pivní koupel je vinná koupel, díky svým mnoha blahodárným účinkům na celé tělo čím dál více žádaná. Víno je v omezeném množství zdravé, či dokonce léčivé, což věděli i naši předkové. U nás si tak můžete dopřát účinek vína nejen zevnitř, ale i navenek. Naše speciální vinná směs spolu s kvalitním vínem dle vašeho výběru v ceně udělají z vaší návštěvy nezapomenutelný zážitek.

Vinná koupel probíhá ve vaně s hydromasážními tryskami. Vana je naplněná vodou s přidáním redukce z červeného vína, extraktu z vinných hroznů, vonných olejů, vinné soli a vinných jader. Kombinace těchto živin podporuje relaxaci, má posilující a omlazující účinek, poskytuje obnovení vitality a zlepšuje krevní oběh v tkáních. Krásně narůžovělá barva vody potěší nejen vaše oči a jemná vůně hroznů vám pomůže dosáhnout dokonalé relaxace a harmonie. Vinný wellness slouží jako skvělý způsob relaxace pro všechny co si chtějí zpříjemnit den dobrým vínem v soukromí.

Součástí koupele je také neomezené použití finské sauny, která ještě více umocní prožitek z návštěvy a napomůže dosažení kompletní relaxace těla všemi dostupnými způsoby. Na závěr Vašeho pobytu ve vinném wellness Majestic od nás při výběru vinné koupele obdržíte suvenýr v podobě originální vinné kosmetiky dle Vašeho výběru.