Pedagogický diář 2020/2021

Efektivní pedagogický nástroj, který plní roli pracovního i osobního diáře, učitelského zápisníku, inspirujícího a motivačního materiálu.

Věříme, že spokojený učitel dokáže zázraky, a především dokáže každému dítěti zprostředkovat právo na šťastné dětství a radostné učení.
Spojením kvality, praxe, zodpovědnosti, inspirace a udržitelných přístupů pro život ve 21. století vznikl produkt, který pomůže každému aktivnímu činiteli vzdělávacího procesu naplnit jeho cíle v profesním i osobním životě. Víme, že spokojený a nadšený učitel je pro každého žáka tím největším pokladem. Podporujeme české učitele v jejich profesní dráze i osobnostním růstu.

Pedagogický diář poskytuje prostor pro plánování školního roku, tvorbu ročního výukového plánu, dílčích školních i mimoškolních aktivit i svého vlastního růstu. Přinášíme inspiraci a motivaci do dnů, ve kterých jí není mnoho, zároveň nabízíme nadhled skrze zajímavé pedagogické akce. Nabízíme nástroje pro zhodnocení svých plánů, cílů i výkonů.

Pracujeme na principech Slušné firmy, výrobní a materiálové řešení vytvořila zodpovědná česká firma Papelote. Z každého prodaného kusu putuje 200 Kč na zvyšování vzdělávacích šancí dětí ohrožených chudobou, skrze projekt Člověka v tísni - Lepší škola pro všechny.