Česká přírodní kosmetika

Dopřej sobě nebo svým blízkým účinnou a šetrnou péči české přírodní kosmetiky Ego Harmony.

Žádná pohádkový příběh, ani desítky produktů, ale jen skutečně účinná a šetrná péče, kterou již ocenila mezinárodní porota v rámci Global Green Beauty Awards 2021.
Jsme sice nová a malá značka, nemůžeme se pochlubit desítkami produktů. Ale za první rok jsme již stihli posbírat několik mezinárodních ocenění pro naše produkty. Ty vznikají výhradně v České republice pod dohledem profesionálů. Vše řádně testujeme a certifikujeme. Každý produkt podstupuje řadů testů u Státního zdravotního ústavu, než jej uvedeme na trh. Celý vývoj jednoho přípravku trvá více než rok. Výsledky testů ostatně na webu zveřejňujeme, a to spolu s kompletním složením i encyklopedií, která vysvětluje původ i funkci každé námi použité složky.

Vyzkoušej vyživující krém s arganovým a opunciovým olejem, který získal stříbrnou medaili na celosvětové soutěži pro přírodní kosmetiku v kategorii Best Argan Product. Dopřej si péči jemného pleťového peelingu s drcenými švestkovými jádry, který od poroty v rámci Global Green Beauty Awards získal dokonce zlatou medaili. Smyj líčení, nečistoty i stres pomocí letošní novinky, přírodní odličovací pěny obsahující tenzidy na přírodní bázi, např. mydlici lékařskou. A nechej svou pleť přes noc regenerovat díky nočnímu krému s vitaminem C, koenzymem Q10 a dvěma patentovanými přírodními recepturami ze Švýcarska a Francie.