RECYKLOVANÝ NÁBYTEK

Panely z 100% recyklovaného plastu vypadají nejenom vizuálně zajímavě, ale také zachraňují planetu, tak že nekončí v přírodě nebo spalovně!

Přestaňme používat jednorázové plasty a začněme zachraňovat životy!
Plast navržený pro budoucí recyklaci.
Každá deska je originál! 💪

Co děláme ❓
Náš nápad s inovativní technologií recyklace plastu je schopný zachraňovat naši planetu před použitým plastem. Můžeme zbavovat firmy, konzumenty, restaurace, kavárny i obchody jejich plastů a vyrobit z nich přímo vybavení zpět do podniků. A u toho ještě šetřit životní prostředí.

Naše hodnoty 🍃
Při výrobě našich desek se stále snažíme držet naší filosofie. Abychom každou deskou ušetřili uhlíkovou stopu, jako kdybychom zasadili jeden nový strom. Aby se desky vyráběli z lokálního odpadu a zároveň se používali zde ve střední Evropě. Nemá smysl výrobky posílat naše udržitelné panely až do Japonska...

Naše Brněnská výroba 🍺
Sídlíme v Technologickém parku, blízko Jihomoravského Inovačního centra, kde vzniklo několik českých předních StartUpů. Česká ruční výroba je potřeba!. Věříme, že právě tyhle věci mají v naší republice pořád své místo. K výrobě používáme plastové zbytky a suroviny od předních českých dodavatelů.

Naše cíle 🎯
Pro nás je rozhodně cíl zpracovat co nejvíce plastového odpadu z výroby nebo z podniků než se z něj stane opravdový černý odpad. Nejen že jsme plast zachránili a zrecyklovali, ale dokonce desky můžeme recyklovat ještě mnohokrát dokola!