Aplikace pro monitoring epilepsie

Ahoj! Jako epileptic bych rád poslal do oběhu aplikaci na sledování epilepsie a monitoring pro lepší chápání téhle zdravotní kondice.

Rád bych dopomohl k zjištění více informací k epilepsii a zároveň vytvořil místo pro monitoring epilepsie jednotlivce i jako data vědeckých studií téhle zdravotní kondice.
Ahoj! Jsem David a kvůli epilepsii musím jako spousta ostatních lidí stavět život kolem téhle zdravotní kondice.

Jelikož o epilepsii máme nedostatečné data a hledání vhodných medikamentů může být žalostně smutné, dlouhé a mnohdy zdlouhavé. Tím se jasně zvedá riziko dalších epizod. Pacient je vystaven čekání byť jen na genetické medikamenty.

Jednoznačně jsem pro vytvoření aplikace pro ukládání dat přímo pacientem. Od cítění blízko dalšího záchvatu až po téměř cokoliv k epilepsii spjato.

Tohle je cesta nejen k informacím pro neurology a specialisty na epilepsii, to samozřejmě. Zkuste si představit kolik dobra tohle může mít pro epilepsii celkově.

Rád bych viděl pokrok v chápání téhle zdravotní kondice. Je různorodá a velice individuální.

Umožněn přístup k datům pro výzkum epilepsie po celém světě. Z ochrany soukromí pacientů volitelné veškeré osobní údaje.

Tohle může být překážka, dejme lidem s epilepsií důvod takový produkt využívat. Dejme jim na výběr, co chtějí sdílet dál a co se svým doktorem.

Vytvoření odměn za sdílení dat. Hned několik. Financované investory, lidmi vybírajících charitativně. Rodin lidí s epilepsií, lidé s epilepsií i bez.

Smysl má tenhle projekt velký a v mezinárodním měřítku. Vím, že tohle je jedna z cest k chápání a léčení epilepsie.

Jsem schopný rozšířit a ukázat úspěch, minimálně mám přístup k mnoha komunit a skupin z celého světa.

Sám tohle nezvládnu, to ne, ale s pomocí ostatních a reálného zájmu dostat porozumění i diagnózy na lepší úroveň ano.