Volny-termin.cz (spuštění webu říjen/list. 2021)

Pomáháme zaplnit diáře s volnými termíny živnostníkům, a jejich zákazníkům najít službu v ideálním termínu, který potřebují.

Je to více než rok, co nastal ten AHA moment. Řekla jsem si už dost, začni makat, jdi do AKCE. Můj business by byl stále jen nerealizovaným nápadem v hlavě.
V předchozích zaměstnáních jsem cítila tu klasickou ženskou nedoceněnost. A že vás šéf nebere vážně, když mu říkáte své myšlenky, přitom od ostatních slyšíte, že máte dobré nápady. To je nejlepší cesta mě demotivovat a cokoliv zlepšovat. Rozhodla jse se tedy začít plnit SVÉ sny, nikoliv sny mých nadřízených.
„Věřím, že čas je nejvzácnější komodita, kterou máme. A protože je velmi omezená, je třeba s ním neplýtvat“

O projektu

Připravujeme 💙platformu Volny-termin.cz, díky které si můžou zákazníci snadno a rychle rezervovat volné termíny živnostníků ve službách.

Jednoduché, přehledné a rychlé zadávání volných a zrušených termínů pro živnostníky, nabídnutí termínů široké veřejnosti. Zjednodušení práce. Získání nových potenciálních klientů. Budeme vizitkou těm, co nemají své vlastní webové stránky.

Pro koncové klienty je to katalog, kde najdou volné termíny na jednom místě. Mohou si tak třeba naplánovat celý den, aniž by musely prohledávat několik různých stránek. Nebo i pro ty, kteří se neradi objednávají telefonicky, mají takto možnost se objednat v klidu, když mají čas oni.

Zadávat termíny zdarma a neomezeně bude moci živnostník tři. V případě zájmu o zadání čtyř a více volných termínů si bude moci vybrat některé z placených členství.

V případě úspěchu bych finanční prostředky využila na vytunění a vložení některých funkcí, které čekají až další kolo změn a vylepšení, právě z finančních důvodů. Dále na mentora, PPC, VA, marketing a výplaty brigádnic maminek.

Po dosažení jistého milníku v businessu budu zase já, ráda určitou sumu vracet tam, kde bude potřeba. Aktuálně pracujeme na vývoji web. aplikace, která bude dodělána během pár měsíců. Děkuji vám za pozornost, případný hlas 🙏 a přeji krásný den. 💙

Hlavní cíle

  • Vytvořit efektivní a přehlednou platformu. Pro lidi. Pro každodenní použití. Zjednodušit vyhledávání, ušetřit čas. Snadno propojit živnostníky s jejic
  • S naší platformou budete z termínů vybírat, ne teprve nějaký volný termín hledat.
  • Vytvořit pracovní pozice pro jinak těžce zaměstnatelné maminky s dětmi do 3 let, které si potřebují k rodičovské přivydělat.
  • Praha, ČR a poté SK.

Hlasování

Hlasování již bylo ukončeno, pořadí vítězů naleznete v archivu projektů.