Vyrazte za dobrodružstvím s aplikací Adventurer

Jedinečný outdoorový společník za novými zážitky. Inspirujte se, plánujte a sbírejte vzpomínky.

Dobrodružství přináší zážitky, které s námi zůstávají už navždy. Proto přicházíme s aplikací Adventurer, pomocí které lze snadno plánovat svá outdoor dobrodružství. Aplikace nabízí databázi treků a poskytuje detailní informace o trase, včetně mapy, počasí, vodních zdrojů nebo možností přespání. Uživatelé mohou organizovat společné výpravy a inspirovat se i řadou dalších aktivit.

Probuď v sobě dobrodruha

O projektu

Čím dál častěji vyhledáváme způsoby, jak zažít něco nového, chceme prozkoumat svět a dostat do života určitý impulz - ne nadarmo se říká, že zvědavost a objevování máme jako lidská rasa zakořeněné v DNA.

Jsme skupinka mladých nadšenců do outdoor a dobrodružství a pracujeme na mobilní aplikaci pod názvem Adventurer, která vám usnadní každodenní život na cestách a dodá větší sebevědomí a jistotu.

Naším cílem je otevřít každému dveře do světa dobrodružství a umožnit lidem zažít něco nezapomenutelného. Aplikace, kterou vyvíjíme je databází treků a výletů do přírody z různých zemí po celém světe, která umožňuje uživatelům plánovat a organizovat své cesty, spojit se s ostatními za společnou výpravou, prozkoumat různé dobrodružné aktivity, bavit se a sdílet své zážitky.

Mějte u sebe všechny potřebné informace, jako je náročnost trasy, mapa, ubytování v okolí, potřebné vybavení pro zdolání treku či informace o nebezpečích, která vás mohou na cestě potkat.
S aplikací Adventurer lze sledovat i aktuální počasí v dané lokaci, díky čemuž můžete perfektně plánovat své outdoor aktivity. Na mapě rovněž vidíte, kde jsou různé vodní zdroje pro doplnění zásob anebo vhodná místa pro přenocování - můžete tak sebevědomě optimalizovat svoji výpravu :).

Adventurer je all in one řešení, které zastoupí všechny nepotřebné a neskladné pomůcky, ale především utváří skvělou komunitu lidí, kteří rádi cestují a zažívají nová dobrodružství.

V aplikaci si najdou své jak nadšenci do outdoor a extrémní dobrodruzi, tak i začátečníci a rodiny s dětmi. Probuďte v sobě dobrodruha a vyrazte!

Hlavní cíle

  • Otevřít každému dveře do světa dobrodružství.
  • Zjednodušit lidem každodenní život na cestách a přinést jim zážitky, na které budou vzpomínat do konce života.

Hlasování

Hlasování již bylo ukončeno, pořadí vítězů naleznete v archivu projektů.