Artlion s. r. o.

Produkční firma, jejímž cílem je efektivní propojení pořadatele uměleckých eventů s vhodnými dodavateli dílčích produkčních služeb.

Hlavním cílem našeho projektu je efektivně propojit nabídku mezi klientem – pořadatelem uměleckého eventu a klientem – dílčí produkční službou, která nabízí poptávaný produkt. Firma tedy na jedné straně propojuje klienty produkčních služeb – zejména firmy zaměřující se na zvučení, osvětlení, fotografii, tvorbu videí a grafiky, na straně druhé tak nabízí produkci uměleckého eventu šitého na míru poptávce koncového klienta. Naše hodnoty jsou individuální přístup, kvalita a rychlost.

Váš cíl, naše cesta.

O projektu

Navazujeme na již ověřený způsob, a tedy maximálně efektivní propojení nabídky s poptávkou. Našim cílem není vytvořit další firmu zaměřující se na dílčí produkční služby, ale tyto již existující firmy, které mají na trhu svou osvědčenou kvalitu, propojit s koncovým klientem – pořadatelem. Tyto firmy chceme propagovat v rámci našeho marketingu. Čím více poroste naše popularita, tím více poroste popularita zastoupených firem.
Díky naší kvalitní rešerši uměleckého produkčního trhu, a tím široké škále všech technicko – uměleckých firem, nabízíme možnost konzultovat s koncovým klientem jeho individuální hodnoty, potřeby a představy, které propojíme s tím nejvhodnějším dodavatelem konkrétních produkčních služeb na trhu.
Věnujeme se také aktivnímu vyhledávání nových firem a umělců. Pravidelně je oslovujeme a dále s nimi komunikujeme. Naši důležitou hodnotou je dávat příležitost a tím pomáhat mladým začínajícím firmám a umělcům. Zároveň tak aktivně podporujeme inovaci a rozmanitost na trhu, která rozšiřuje variabilitu možností pro cílového klienta. Nabízíme osobní konzultace a servis neustálé telefonické podpory. Cílem naší proklientské individuální péče je především šetřit čas a peníze. Koncový klient již nemusí zařizovat na svůj event všechny dílčí produkční služby sám, ale najde u nás vše pohodlně pod jednou střechou.

Hlavní cíle

  • Efektivně propojit klienta – pořadatele společenského eventu s dílčími produkčními firmami podle představ a individuálních potřeb klienta.
  • Na základě kvalitní rešerše produkčního uměleckého trhu, poskytnout klientovi služby šité na míru.
  • Nepřetržitě vyhledávat a oslovovat nové mladé umělce a firmy, propojovat je a zviditelňovat.
  • Oběma stranám našich klientů (pořadatelům a dílčím produkčním firmám) šetřit čas a peníze v důsledku zefektivnění logistiky.

Hlasování

Hlasování již bylo ukončeno, pořadí vítězů naleznete v archivu projektů.