Daylee: Tvůj Video Deník

Daylee je tvůj osobní životní video deník, díky kterému už nikdy nezapomeneš žádný ze svých skvělých zážitků.

Daylee je aplikace pro každého. Může ji používat cestovatel pro zaznamenávání každého dne své cesty a poté vytvořit cestovatelský film. Rodiče mohou v průběhu let zaznamenávat každý malý krůček svých dětí a později shlédnout film společně. Sportovci mohou zaznamenávat své každodenní zlepšení. Daylee je také pro ty, kteří chtějí nahrávat bláznivá dobrodružství se svými přáteli a poté z nich tvořit filmy. Daylee je prostě pro všechny, kteří si chtějí uchovat své cenné vzpomínky.
Daylee je postavena na krátkých denních videích zvaných klipy, které vzniknout z tvých videí, fotek, kreslení nebo textu. Daylee z klipů poté jednoduše vytvoří tvůj krásný životní film. Díky Daylee mohou být klipy obohaceny o emoji nálad nebo aktivit, titulek, polohu nebo tvou osobní textovou poznámku. Všechny tyto dodatečné informace o klipu jsou užitečné ve zbylé části aplikace jako Daylee mapa, grafy nálad, aj. Je to snadné, vyzkoušej to!
Uchovej si své skvělé vzpomínky navždy a nikdy tak nezapomeň.

O projektu

Daylee je postavena na krátkých denních videích zvaných klipy, které vzniknout z tvých videí, fotek, kreslení nebo textu. Klipy mohou být 0.5, 1, 1.5, 2, 3, 5 sekund dlouhé nebo mohou mít vlastní délku (do 10 sekund). Daylee z klipů poté jednoduše vytvoří tvůj krásný životní film. Díky Daylee mohou být klipy obohaceny o emoji nálad nebo aktivit, titulek, polohu nebo tvou osobní textovou poznámku. Všechny tyto dodatečné informace o klipu jsou užitečné ve zbylé části aplikace jako Daylee mapa, grafy nálad, aj.
Věnujeme největší pozornost bezpečnosti a soukromí tvých dat. Tvůj Daylee účet bude plně zabezpečen a dostupné pouze tobě. Pouze ty (a pouze ze svého autentizovaného účtu) budeš moci přistupovat ke tvým klipům, filmům a dalším uživatelským datům. Filmy budou lokálně uloženy pouze na tvém zařízení v privátní složce Daylee. Klipy budou uloženy taktéž lokálně v privátní složce Daylee a dále budou synchronizovány do skryté složky na tvém soukromém cloudovém uložišti Google Drive nebo Apple iCloud, kde je nikdo nemůže vidět. Klipy obsahují metadata, která budou šifrována a opět dostupná pouze tobě. Takže si buď jist/a, že je tvůj účet plně zabezpečen a přístupný pouze tobě.
Daylee je ale hlavně zábava. Proto, dokážeš si představit film složený z každého dne tvého života? Nebo by si zaplatil/a cokoli za to, vidět tvé dítě znovu vyrůstat? Nebo si chceš prostě jen uchovat všechny své skvělé vzpomínky? To vše pro tebe může Daylee udělat. Je to snadné, Daylee ti pomůže nahrát video, pořídit fotografii, něco nakreslit nebo napsat, poté přidat textovou poznámku, nastavit polohu (pouze pokud chceš) nebo dokonce připojit, jak jsi se cítil/a nebo co jsi dělal/a během dne a uložit to do tvého soukromého cloudového úložiště, které je přístupné pouze tobě. To vše a ještě mnohem více pro tebe může Daylee udělat.
Poté si nech vytvořit skvělý film ze svého života a sdílej jej se svými přáteli a rodinou. Budeš to milovat, stejně jako my.

Hlavní cíle

  • Cílem je rozvoj, propagace a rozšíření mobilních aplikací Daylee.
  • Rozšířit Daylee pro všechny země a jazyky tak, aby si ji oblíbili všichni, kteří si rádi zaznamenávají ty nejlepší momenty svého života.
  • Dokončení mnoha žádaných funkcí: umělá inteligence pro snazší tvorbu denních video klipů, portrait mód klipů, autentizace, hudba do filmů, stories,...
  • Další naplánované funkce: video efekty do klipu nebo filmu, widget na plochu, podpora dalších cloudových uložišť, veřejné kanály, B2B model,...

Hlasování

Hlasování již bylo ukončeno, pořadí vítězů naleznete v archivu projektů.