HráTi

Vše pro zábavný a snadný rozvoj vašich dětí i vás.

Půjčovna her, hraček a pohybových pomůcek. Hračkářství s možností zpětného odkupu hraček tzv. REkoupě a se sítí lokálních pickup pointů. V rámci služeb nabízíme také hračkový a herní catering.
Aby hračky nepřestaly bavit a neležely v koutě aneb hrou k sehrané rodině.

O projektu

Na začátku všeho stál sen o malém hračkářství, které voní dřevem, papírem a je plné kvalitních produktů, které děti naplňují, rozvíjí a baví i ostatní členy rodiny.

Možná to sami znáte! Doma spousty hraček, o které jen zakopáváte a padá na ně prach. Nikdo si s nimi nehraje, děti z nich buď vyrostly nebo je nebaví. Spousty z nich děti dostaly darem nebo je podědily a nejsou podle vkusu vašich dětí ani vás. Jako dvě mámy od malých dětí jsme se potýkaly se stejnými problémy. Hračky nám bylo líto vyhodit, zároveň nezbýval čas je inzerovat a řešit jejich prodej. Zjistily jsme, že podobnou zkušenost mají i další rodiče a tak se zrodil náš sen o malém hračkářství.
V rámci příprav jsme nahlédly do hloubky problematiky a zjistily, jaké množství rodičů řeší stejné problémy, a že jedno hračkářství situaci nevyřeší. A tak vzniklo HráTi - hračkářství u vás doma s možností testování, půjčovnou a zpětným odkupem hraček tzv. REkoupě.

Vybírat můžete z několika přednastavených boxů s hrami a hračkami nebo i z jednotlivých produktů dle věkové kategorie vašich dětí. Boxy je možné si vyzkoušet u vás doma a ty oblíbené si můžete v rámci půjčovny pronajmout na měsíc případně i déle nebo rovnou zakoupit nové. Vyhnete se tak záplavě hraček a pořídíte jen ty, které děti opravdu zaujmou. Ušetříte nejen místo v domě, ale i čas a peníze, zároveň s dobrým pocitem, že nezatěžujete přírodu.

Standardní výpůjční doba boxu je jeden měsíc. Nabízíme také zvýhodněné roční členství půjčovny. Pokud si chcete hračky rovnou koupit, ale přesto by jste si je rádi na živo prohlédli a vyzkoušeli, nabízíme zkrácenou 3 denní výpůjční dobu.

Navíc, pokud děti z hraček vyrostou, hračky od vás odkoupíme v rámci REkoupě a dostanete zpět 30-40 % původní ceny, které můžete dále využít na nové produkty nebo naše služby. K dispozici je vznikající síť pickup pointů v mateřských centrech, můžete využít Zásilkovnu nebo přijít na prezenční setkání.

Těšíme se na vás!

Hlavní cíle

  • zlepšit dostupnost kvalitních her, hraček a pohybových pomůcek
  • usnadnit vám rodičovství, šetřit čas i peníze
  • snížit ekologickou stopu a plýtvání
  • stmelovat generace

Hlasování

Hlasování již bylo ukončeno, pořadí vítězů naleznete v archivu projektů.