World pieces

V každé zemi jsou jiné podmínky, a proto je každá země jedinečná. My chceme nabídnout to nejlepší z každé země světu.

Chceme propojit svět, nabídnout světu to nejlepší z každé země. Každá země je v něčem výjimečná a my chceme, aby to, na co jsou hrdí její obyvatelé, mohl poznat celý svět.
Budeme odebírat produkty od drobných zemědělců a podnikatelů v různých zemích, kteří vytváří něco výjimečného (olivové oleje ze stoletých olivovníků, korkové výrobky z Portugalska, sýry z Azorů, ostrovů uprostřed Atlantiku, kávu z Afriky nebo levandulové výrobky z levandulových plání ve Francii...) a nabízet je dál. Vážíme si drobných zemědělců a podnikatelů a snažíme se co nejvíce podporovat ekologii. Věříme, že lze podnikat tak, abychom netěšili pouze naše zákazníky, ale i naši planetu.
Okus svět!

O projektu

Jsme sourozenci Libor a Klára, kteří chtějí propojit svět a ukázat to nejlepší z každé země. Rádi cestujeme a poznáváme nová místa a kulturu. Každá země má něco, co jiná nemá, něco krásného, na co jsou hrdí. Chtěli bychom, aby místní zemědělci nebo podnikatelé mohli nabídnout své výrobky světu a nebýt závislí pouze na tom, co prodají během turistické sezóny ve své kamenné prodejně. Chceme, aby jste jejich výborné produkty mohli okusit i Vy, Vaše rodina, přátelé nebo kolegové. Samozřejmě bychom podporovali i české zemědělce, podnikatele a farmáře. Budete si tak moc vybrat, zda chcete okusit produkty od farmářů z ciziny nebo od Vašeho nejbližšího farmáře. Snažíme se, aby naše podnikání bylo v souladu s přírodou, protože si vážíme naši planety.

Hlavní cíle

  • nabídnout světu to nejlepší z každé země
  • kvalita
  • udržitelnost
  • podpora lokálních podnikatelů

Hlasování

Hlasování již bylo ukončeno, pořadí vítězů naleznete v archivu projektů.