Co-Travel

Unikátní aplikace neomezených možností, která dokáže spojit lidi pomocí jejich společných zájmů.

Každého někdy v životě napadlo, že by chtěl podniknout něco výjimečného, ale neměl k sobě parťáka, který by do toho šel s ním, a proto tento nápad odložil. Co kdyby tu byla aplikace, která by tento problém řešila? Přesně to jsme si řekli na začátku vymýšlení našeho projektu, a proto přicházíme s mobilní aplikací, na které si každý najde přesně toho, koho hledá.
Naším cílem je vám, kteří se cítíte osamělí nebo jen nemáte někoho s kým můžete sdílet své zájmy a koníčky, zprostředkovat tuto možnost. Každý z nás má v sobě potřebu se s lidmi sbližovat, ale ne každý má to štěstí při zdlouhavém hledání pomocí konvenčních cest. Právě tato skutečnost nás na začátku cesty inspirovala k vytvoření tohoto projektu, na základě osobní zkušenosti. Jsme si jistí, že všichni v životě potřebujeme správného parťáka, s kterým můžeme sdílet radost a zážitky.
Ne nadarmo se říká, že ve dvou se to lépe táhne, čímž se řídíme i my, ani pro nás nebylo však jednoduché najít pravé přátelství.
Co-Travel, alone never. Vaše zážitky jsou naší prioritou.

O projektu

Náš projekt bude naprostou novinkou na českém trhu. Jedná se o aplikaci, která umožní všem uživatelům se poznávat, za pomocí společných zájmu, skrz pár kliknutí na mobilním telefonu, který nosí každý z nás u sebe.
V dnešní rychlé době už se nemáme čas zastavit a vychutnat si krásu okamžiku se svými blízkými, nebo jen tyto blízké osoby nesdílí stejné zájmy, a proto jsme na tento problém našli řešení, jak každému uživateli urychlit hledání toho druhého dílku skládačky.

Zde si dovolíme stručný popis fungování naší aplikace.
Po stažení aplikace se zaregistrujete a vyplníte potřebné informace v profilu. Poté se dostanete na hlavní obrazovku, kde jsou události, které můžete vidět v grafickém zpracování aplikace níže. Události se budou zobrazovat podle vašich preferencí. Pokud se vám nějaká z nich zalíbí, tak o ni můžete projevit zájem a poté vás kontaktuje tvůrce události, pak už je to jen na domluvě mezi vámi. Samozřejmě pro ty z vás, kteří máte nějaký koníček a hledáte parťáka, je tu i možnost si vytvořit vlastní událost, na kterou budou moci ostatní reagovat. Bude tedy pouze na vás, jakého kandidáta na dobrodružství si vyberete. Teď už stačí jen vyjít ven a užívat si život.

Samota je nepřítel, tak s ní pojďme bojovat.

Hlavní cíle

  • Zprostředkovat zážitky pro uživatele
  • Usnadnit poznávání nových lidí
  • Uspět na českém trhu
  • Organicky růst

Hlasování

Hlasování již bylo ukončeno, pořadí vítězů naleznete v archivu projektů.