Wingman

Jsme první česká disc golfová firma.

Jsme česká disc golfová firma.

Neznáte disc golf? Discgolf je sport jako každý jiný. Dá se popsat pár slovy, ale má pravidla, která to tak trochu komplikují. Cílem je dostat létající disk z výhoziště do koše na co nejmenší počet hodů. Každý hraje sám za sebe a disky může před každým hodem měnit – a taky to tak dělá, protože každý létá jinak daleko a různě zatáčí.
We got your back!

O projektu

Jsme tři kamarádi, které spojila vášeň pro disc golf. Hledali jsme cesty, jak bychom mohli tento zápal šířit dál a zároveň jsme cítili, že českému discgolfu něco chybí. Proto jsme se rozhodli založit prvního profesionálního výrobce disc golfového vybavení v Čechách.
Nejen proto, abychom mohli podpořit rozvoj sportu v Evropě, ale také abychom dostali český disc golf na světovou úroveň.

Zakládáme si na několika pilířích... Prvotřídní materiály, unikátní design a česká zručnost.
Vsadili jsme na tuzemskou. Jak je všeobecně známo, řemesla jsou s českou historií pevně spjata. Od dřeva přes sklo, rudy až po plast. Díky tomu jsme ani vteřinu neváhali a s hrdostí můžeme říci, že všechny Wingman disky jsou od začátku do konce pod dohledem zlatých českých ručiček.

V březnu jsme téměr po roce příprav pustili do prodeje náš první disk s názvem Havran, který se vyprodal ze všech tuzemských e-shopů do pár minut a v komunitě se setkal s parádním úspěchem. Nyní máme v USA nový prototyp na schválení a připravujeme se na výrobu a launch.

Hlavní cíle

  • Rozvoj a podpora disc golfu a obecně pohybu pro celou rodinu
  • Dostupnost disc golfového vybavení
  • Zajistit ty nejlepší podmínky a podpořit náš tým
  • Udržet a rozvíjet lokální výrobu

Hlasování

Hlasování již bylo ukončeno, výsledky budou brzo zveřejněny.