Future Energy

Společnost NATUREPROTECTION GROUP s.r.o. pod kterou spadá projekt Future Energy má za cíl odstartovat opravdovou změnu v ekoenergetice v ČR.

V rámci projektu Future Energy chceme vystavět první menší kombinovanou elektrárnu na území České republiky, která bude složena výhradně z menších větrných a fotovoltaických elektráren.

Tímto krokem dokážeme, že je možné snáze rozšířit obnovitelné zdroje energie a odlehčit tak životnímu prostředí.

Díky spolupráci s předními kvalifikovanými odborníky chceme tuto výstavbu, která trvá mnohdy až 10 let, zvládnout za pouhé 3 roky.

Bez podpory firem a veřejnosti naši vizi nenaplníme. Jsme proto vděční za jakoukoliv podporu, ať už finanční, či formou šíření informací o našem projektu, aby se o něm dozvědělo co nejvíce lidí.
Společně pro další generace.

O projektu

Jsme tým, kterému záleží na budoucnosti naší planety, a chceme pro její záchranu podniknout proaktivní kroky. Proto jsme založili projekt Future Energy, díky kterému chceme vyvážit dlouhodobě bezohledné chování lidské civilizace. Současně chceme inspirovat co nejvíce lidí k ekologickému způsobu života a společnými silami tak zachovat Zemi pro budoucí generace. A ujistit se, že věci, které my vnímáme jako samozřejmost, nebudou pro další generace ztraceny.

Hlavní cíle

  • Vystavět první kombinovanou elektrárnu na území České republiky.
  • Zkrátit proces výstavby z 7 -10 let na pouhé 3 roky.
  • Motivovat lidi k ekologičtějšímu a udržitelnějšímu životu.
  • Vypnout elektrárny na fosilní paliva.

Hlasování

Hlasování již bylo ukončeno, výsledky budou brzo zveřejněny.