Lunamies

Česká designová značka přinášející jedinečný zážitek v podobě hravých světelných girland nejen pro děti. Lunamies® Hang out together.

Jsme dvě kamarádky z reklamky, ale protože jsme také obě mámy, trávíme spolu a se svými dětmi hodně času. A tak se stalo, že jsme si společně vysnily svět Lunamies®. Svět, ve kterém je možné obejmout světlo.

Lunamies® je česká designová značka postavená na unikátním konceptu propojení světelné a textilní dekorace. Naši malí i velcí zákazníci si spolu s námi vytvářejí jedinečnou designovou dekoraci do dětského pokoje, na narozeninovou oslavu nebo jako hravé pozadí pro rodinné focení.
Lunamies® Hang out together.

O projektu

Vítejte ve světě Lunamies®. Přívěsky Lunamies® jsou vyrobeny z jemné 100% bavlny s certifikací OEKO-TEX® v krásných odstínech nevšedních barev. Výrobky Lunamies® jsou šité v malé rodinné dílně v České republice. Při jejich zpracování dbáme na nejvyšší kvalitu a preciznost. Jsou ručně šité, proto se mohou nepatrně lišit tvarem i výšivkou. V portfoliu máme tři kategorie látkových přívěsků, které můžete libovolně kombinovat: abecedu, motivy a vlaječky. Součástí každého přívěsku je speciální klip, díky kterému můžete přívěsky jednoduše připnout na světýlka Cotton Balls a přemisťovat je.

Nabízené LED světelné řetězy, známé jako Cotton Balls, navrhujeme tak, aby v kombinaci s přívěsky Lunamies® opravdu zářily. Nejsou to žádné strojově vyráběné plastové koule, ale ručně tkané kouličky z přírodní bavlny. Velikost jednotlivých kouliček a jejich rozestupy byly pečlivě testovány a přizpůsobeny potřebám produktů. Díky tomu
se staly nedílnou součástí girland Lunamies®.

Lunamies® podporuje dětskou hravost a kreativitu. Abychom mohli u dětí rozvinout jejich kreativní schopnosti, je potřeba jim vytvořit správné prostředí a podmínky. Doporučujeme vybavit zázemí, kde tráví nejvíc času takovým nábytkem a dekoracemi, které si mohou neustále upravovat podle své vlastní fantazie. Tím dáváme prostor jejich představivosti.

Girlandy Lunamies® jsou perfektní nejen jako dekorace do dětského pokoje, ale i jako ozdoba na oslavu. Výzdobu z produktů Lunamies® můžete přesunout na její původní místo a neskončí tak v koši jako ta papírová. Díky nekonečným kombinacím a neustálým obměnám lze produkty používat opakovaně pro různé příležitosti a stávají se tak udržitelnými.

Hlavní cíle

  • Rozšířit povědomí o značce
  • Obohatit svět Lunamies® o další produkty
  • Prohloubit zážitky mezi rodiči a dětmi
  • Rozvinout kreativní schopnosti u dětí

Hlasování

Hlasování již bylo ukončeno, výsledky budou brzo zveřejněny.