Wheelfeet

První kolečkové elektrické brusle na světě

Wheelfeet jsou kolečkové brusle, poháněné elektrickým motorem!

Použití je velice jednoduché, na ovladači si vyberete jednu ze čtyř rychlostí, a poté už jen posunete tlačítko palcem nahoru (rozjezd) nebo dolů (brzda), stejně jako u např.
el. skateboardu.

Můžete na nich bruslit jako na klasických bruslích, nebo se jen ladně nechat vézt, nebo kombinovat obojí.

Hlavním přínosem pro zákazníky je zábava, kterou s Wheelfeet zažijí, nicméně, náš hlavní model je použitelný i s běžnými botami na denní nošení, takže jsou jednoduše použitelné i jako dopravní prostředek na kratší vzdálenosti. Nasazení/sundání je díky univerzálnímu vázání otázka několika sekund!


NEJMENŠÍ ELEKTRICKÝ DOPRAVNÍ PROSTŘEDEK NA SVĚTĚ

O projektu

Wheelfeet jsou revoluční elektrické kolečkové brusle s potenciálem oslovit miliony zákazníků po celém světě!

Jedná se o téměř zcela nový produkt, který postupně dobývá své místo na světovém trhu a veze se na vlně trendu elektromobility.

Ze statistik a počtu vyhledáváních na google (USA, Japonsko, Austrálie, Evropa) se dá jednoduše zjistit, že se jedná o trh v desítkách milionů potenciálních zákazníků.
Nyní jde hlavně o to být jedním z prvních na tomto trhu, který se může hodně rychle rozjet a získat tak velkou výhodu.

Důvod proč tyto brusle nikdo nevyvinul dříve je mimo jiné také velice složité konstrukční řešení - brusle mají malou baterii a malý motor, a nedosahovaly tak výkonů, díky kterým by byly zajímavé. To se nám podařilo po měsících vývoje překonat, takže brusle mohou dosahovat i 30km/h a dojetí 15+ km. Také mají bezpečný ovládací systém, díky kterému se pozvolně rozjedete/zastavíte.

Věříme že díky usilovnému vývoji, kvalitnímu technickému provedení, a efektivnímu marketingu zaujmeme mnoho zákazníků po celém světě.

Hlavní cíle

  • NABÍDNOUT INOVATIVNÍ PRODUKT S ŠETRNÝM ELEKTRICKÝ POHONEM
  • UDRŽITELNĚ INOVOVAT ZPŮSOB OSOBNÍ PŘEPRAVY
  • NEJLEPŠÍ ELEKTRICKÉ BRUSLE NA SVĚTĚ
  • USPĚT NA SVĚTOVÉM TRHU

Hlasování

Hlasování již bylo ukončeno, výsledky budou brzo zveřejněny.