Kde Se Snoubi Moda s Kulturou

Transformace Módy pro Udržitelnou Budoucnost

WestMerge je vlastní online maloobchodní zařízení, které se stará o novou generaci módních nadšenců, kteří touží být jedineční a originální. Jak napovídá náš název, WestMerge si klade za cíl sloučit maloobchodní systémy a metody západní společnosti s autentickými původními africkými materiály a stylem. Naším cílem je oživit módní průmysl nabídkou jedinečných a exkluzivních mezikulturních designů. Naším posláním je poskytovat módním nadšencům po celém světě jedinečnou směs vysoce kvalitních designů a bezkonkurenční zákaznickou zkušenost, díky které se budou cítit sebejistě a exkluzivně. Vášeň, která zrodila tuto značku, nás jako společnost nutí být inovativní v našich návrzích a nadále získávat autentické materiály ze zemí a kultur, které nás inspirují.

Kde se Snoubí Moda s Kulturou

O projektu

Online maloobchodní trh s oblečením a doplňky zažívá boom. Tím, že se zaměřuje na rostoucí poptávku po nových a inovativních designech, které odrážejí rozmanitost a kreativitu různých kultur.
Spravedlnost
Věříme ve vytvoření posilujícího prostředí pro spravedlivý obchod a udržitelnost mezi veřejností, vedoucími představiteli podniků a tvůrci politik za účelem podpory komunity. Plánujeme to prostřednictvím spolupráce s umělci, designéry a kreativci z místních komunit v Ghaně a v Čechách. Chceme poskytovat zaměstnání talentovaným jednotlivcům, se kterými spolupracujeme, po celém světě, platit spravedlivé mzdy pro ty, kteří žijí v komunitách bez volebního práva, a poskytovat stálý tok příjmů.
Udržitelnost – Při řešení problémů účinnosti, snižování odpadu a širších ekonomických výhod chce Westmerge reagovat poskytnutím alternativy k tradiční lineární ekonomice, kde se produkty vyrábějí, používají a likvidují. Významným prvkem našich oděvů je prodloužit jejich životnost, a tím snížit spotřebu, navržením pro odolnost nebo citovou vazbu.
Typicky, když spotřebitel likviduje oděv na konci jeho životní fáze, zaměřuje se na zbavení se materiálů, které mohou občas skončit na skládkách. Rádi bychom však navrhli alternativní přístup, který spočívá v prozkoumání toho, jak lze použité oblečení přepracovat a upcyklovat pro další prodej v nějaké nové podobě. Upcyklace, na rozdíl od recyklace, přidává hodnotu materiálům, protože jsou vytvářeny do nových forem. Má potenciál přispívat k hospodářskému rozvoji tím, že zaměstnává lidi k výrobě oděvů a doplňků s přidanou hodnotou, k prodeji na rozvinuté trhy.
Naši zákazníci mají také možnost poslat nám své oděvy zpět, když dosáhly konce svého životního cyklu, výměnou za 10-15% slevu z jejich dalšího nákupu s WestMerge.

Hlavní cíle

  • Aby móda byla šetrnější k životnímu prostředí.
  • Přední online destinace pro mezikulturní oblečení v Evropě
  • K dosažení ziskového a udržitelného obchodního modelu během našich operací.

Hlasování

Hlasování již bylo ukončeno, pořadí vítězů naleznete v archivu projektů.