Cvičky Onlajn

Jsme Cvičky Onlajn, taneční a fitness online program pro ženy.

20+ tanečních a fitness stylů, 20+ profesionálních lektorů tance a fitness. V tomto nabušeném online programu najdeš lekce jako je Zumba, Tabata, Strong Nation, Pump, Piloxing, Pilates, Latino Dance, Jóga, HIIT, Aerobic a mnohé další silové, kardio i taneční styly a jejich kombinace. Každý týden zveřejňujeme minimálně 3 nové lekce, přičemž ty staré v systému zůstávají.

Více o projektu je možné sledovat na našich sociálních sítích nebo YouTube kanálu: https://www.youtube.com/@CvickyOnlajn
Přidej se k nám a zapoj pravidelný pohyb do svého života.

O projektu

Cvičky Onlajn založily dvě nejlepší kámošky, milující matky, tanečnice a trenérky Lůca Tvrdoňová a Mary Aušová.

Jejich cílem bylo vytvořit program, ve kterém nezáleží na věku, konfekční velikosti, ani úrovni fyzické kondice. Postavit program, který podpoří radost z pohybu a pomůže ženám vybudovat si k pohybu pozitivní vztah.

Program si již vyzkoušelo přes 8 000 žen, přičemž stovky z nich s námi zůstávají dlouhodobě. Pravidelně pro český a slovenský trh organizujeme online sportovní výzvy, vytváříme poutavý a užitečný obsah a s klientkami se setkáváme také naživo na charitativních akcích, narozeninových oslavách či sportovních víkendech.

"Jsme nesmírně vděčné, jak se celý projekt postupně rozrůstá a že pravidelně můžeme v programu vítat nové klientky. Máme obrovskou radost, že se k nám přidávají další profesionální lektoři, kterých je již přes 20 a díky kterým je možné v programu Cvičky Onlajn cvičit široké spektrum stylů. Děkujeme, že jste toho součástí."

Lůca & Mary

Hlavní cíle

  • Budovat TANEČNÍ A FITNESS PROGRAM, ve kterém nezáleží na věku, konfekční velikosti, ani úrovni fyzické kondice.
  • Podpořit radost z pohybu a pomoci ženám vybudovat si k pohybu pozitivní a dlouhodobý vztah.
  • Pozitivně ovlivňovat rozvoj sportu v široké společnosti.

Hlasování

Hlasování již bylo ukončeno, výsledky budou brzo zveřejněny.