Paštikárna Melememaso

Hlavní myšlenkou projektu je vybudovat stabilní paštikárnu, která nás oba uživí, bude naplňovat a nabídne prémiové a zajímavé produkty.

Založení a úspěšné provozování Paštikárny je vyústěním snahy dvou přátel o prosperující společnost a dlouhodobý sen o vlastním podnikání. Jedná se o pečlivě zváženou myšlenku.

Paštiky kvalitně s využitím lokálních dodavatelů a ekologicky.

O projektu

Tento projekt vznikl na základě společné vůle a aktivity dvou přátel. V průběhu předchozích let si oba předkladatelé prošli zajímavými pracovními zkušenostmi. Tomáš Formánek svou kariéru v oboru Gastronomie započal v hotelu Holiday Inn Praha, kde začínal na pomocných pozicích, následně se vypracoval na kuchaře a jako dalším logickým vyústěním byla pozice šéfkuchaře v Jihoměstském minipivovaru. V průběhu celé své kariéry absolvoval mnoho stáží a účastnil se zajímavých projektů, jako např. Pomoc se zahájením provozu italské restaurace na Praze 4. V průběhu celé kariéry ho provází důraz na sezóní suroviny a kvalitu výsledného produktu. Naproti tomu Jan Knechtl svou profesní kariéru spojil s obchodními pozicemi. Po studijích na vysoké škole nastoupil do Komerční banky, kde se následně vypracoval přes vedoucího týmu bankovních poradců na pobočce v Horních počernicích a ředitele střední pobočky na Náměstní Jiřího z Poděbrad až na ředitelskou pozici pobočky Praha 8 – Palmovka. Na všech pozicích jím řízená obchodní místa dosahovala výborných výsledků. Současně jeho vášní a láskou je také obor gastronomie a minipivovarnictví. Kdy svému příteli pomáhal rozjet úspěšný minipivovar v Krkonoších. Přátelství a ideální symbióza dala dohromady vzniknout myšlence na společný projekt.

Autor projektu

Jan Knechtl

Hlavní cíle

  • Vytvářet kvalitní masné produkty

Hlasování

Hlasování již bylo ukončeno, pořadí vítězů naleznete v archivu projektů.