ROZJEĎTE TO NA INTERNETU A SÍTÍCH JEŠTĚ LETOS

30. listopadu 2020Rady a tipy

Komerční banka připravila novou službu s názvem Digitální dílna, která pomáhá zviditelnit drobné podnikatele a živnostníky na internetu za velmi výhodných podmínek. Podnikatelé jsou páteří ekonomiky. Chceme je chránit a posilovat, ale také digitalizovat.

Digi-dilna-ilustracni

Vy rozumíte svému oboru, my internetu

Digi-dilna-logo.png

Tvoříme profesionální weby za férovou cenu na míru českým živnostníkům a malým podnikatelům. Pomůžeme Vám s obsahem i grafikou a vše vyladíme tak, abyste na internetu byli vidět. V současné době plné omezení a nejistot se k internetu upíná obrovská pozornost ze strany zákazníků i podnikatelů. Internet a technologie umí neuvěřitelné věci – díky správným nástrojům a kanálům můžete oslovit tisíce potenciálních zákazníků. A nemusí to být ani drahé ani složité.

Digi-dilna-balicek.jpg

Rezervujte si svůj balíček Buď online nebo si domluvte ukázku zdarma

Digitální dílna nyní přijímá první objednávky až do naplnění výrobních kapacit. Tak neváhejte a přihlašte se o svůj cenově zvýhodněný balíček Buď online co nejdříve. Více informací najdete přímo na webových stránkách digitalnidilna.cz, kde můžete vyplnit poptávkový formulář, případně si nejdříve rezervovat ukázku služeb zdarma.

Digi-dilna-tlacitko.jpg