Výherci 9. ročníku soutěže Nastartujte se

25. listopadu 2021Rozhovory s vítězi

Kdo vyhrál 300 000 Kč? Které projekty jsou dle odborné poroty nejlepší? To vše se dozvíte v tomto článku.

Pohar

Slavnostní vyhlášení vítězů soutěže Nastartujte se mělo proběhnout v rámci Dne podnikatelů, který pořádá Asociace malých a středních podniků. Ten je bohužel kvůli špatně epidemiologické situaci přesunut na jaro 2022. To je samozřejmě pochopitelný důvod a na Den podnikatelů se těšíme.

Ale abychom mohli vítěze podpořit již nyní, rozhodli jsme se vítěze zveřejnit a finanční výhry předat digitální cestou. A kdo se tedy umístil na stupních vítězů?

 

1. místo ceny odborné poroty - 300 000 Kč

MIOORA

Mioora.pngMioora je české spodní prádlo, které sluší každé ženské postavě a zároveň je vyrobeno z prémiového bambusu, díky kterému je velmi komfortní.

Kromě materiálu jsou stejně důležité i zpracování a moderní střihy.

"Přejeme si, aby se v našem prádle každá žena cítila komfortně a zároveň krásně po celý den."

U projektu MIOORA porota ocenila především českou výrobu, dobře zvládnutý outsourcing, řízení rizik, jasný plán a celkovou kvalitu prezentace.

>> Přejít na projekt MIOORA

 

2. místo ceny odborné poroty - 100 000 Kč

Lunchbox

Lunchbox.jpgLunchbox je unikátní samoobslužná lednice, splňující nejpřísnější HACCP normy na skladování potravin. Vaše jídlo nepříjde do kontaktu s objednávkou jiného zákazníka.

Chutné jídlo - Fine dining v krabičce připravený týmem kuchařů s rukopisem Zdeňka Pohlreicha.

"Učíme se od nejlepších v oboru."

U prezentace Lunchbox porotu zaujala (kromě ochutnávky ;) ) profesionalita, se kterou Jan Stejskal vede celý projekt a také to, že Lunchbox není jen lednice. Ale je za tím celý distribuční proces od objednávky až po recyklaci vratných obalů. A v tom právě spočívá inovace.

>> Přejít na projekt Lunchbox

 

3. místo ceny odborné poroty - 50 000 Kč

VEGAN BOX

vegan_box.jpg"Jsme první firma v Česku, která nabízí unikátní a v zahraničí velmi oblíbenou formu boxů s překvapením, ale bez živočišných produktů."


Vegan box je plný produktů (cca 5-8 ks), který může zákazník odebírat jako měsíční předplatné, ale lze jej zakoupit i jednorázově.

Vegan box si porotu získal tím, že autoři se nechali inspirovat v zahraničí a dokázali vytvořit vlastní projekt, který je v ČR unikátní. Od ostatních projektů je odlišuje také způsob, jak si dokázali nastavit dodavatelsko - odběratelské vztahy.

>> Přejít na projekt VEGAN BOX

 

Vítěz Ceny veřejnosti - 100 000 Kč

LAMPA ZE DŘEVA A PRYSKYŘICE

Cena-verejnosti-Lampy.jpegNejvíce hlasů získal projekt LAMPA ZE DŘEVA A PRYSKYŘICE. Společnost DEZWOOD, s.r.o. Vyrábí dokorační lampy za použití křišťálové pryskyřice.

Jedná se o originalní lampy kde je několik základních modelů, které si klient může ještě sám namodifikovat, dle své představy. Lampy jsou v několika typech a další podoby se připravují.

>> Přejít na projekt Lampa ze dřeva a pryskyřice

Tímto všem výhercům gratulujeme a věříme, že o nich ještě hodně uslyšíme. 

Zároveň děkujeme partnerům Nastartujte se za poskytnuté ceny do soutěže a jejich podporu. 

Kompletní přehled cen

Uvedené projekty můžete podpořit i vy a to jednoduše tak, že se stanete jejich zákazníky. 

Nakonec bych rád zmínil jeden projekt, který měl velmi blízko k tomu zvítězit v Ceně veřejnosti - od prvního místa byl vzdálený pouhých 14 hlasů. A zároveň se dostal mezi TOP 5 projektů dle odborné poroty, ale na stupínek vítězů již nedosáhl. Takže výhry v obou kategoriích mu unikly pouze o vlásek. Ale věřím, že i tento projekt si zalouží naši pozornost.

 

destinio.pngDestinio je specializovaným vyhledávačem ubytování, výletů, sportovních aktivit, gastronomických zážitků a tipů na významné akce a události ve vybrané destinaci, který shromažďuje podstatné informace na jednom místě a šetří čas hledáním informací.

>> Přejít na projekt Destinio