Výherci jubilejního 10. ročníku soutěže Nastartujte se

27. října 2022Články

Ve středu 26.října proběhlo slavnostní vyhlášení vítězů soutěže Nastartujte se. Již tradičně se vyhlášení konalo na galavečeru Dne podnikatelů, pod záštitou Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR. Podívejte se, kdo se umístil na stupních vítězů a kdo vyhrál Cenu veřejnosti?

shutterstock_481501276

1.MÍSTO – Tackera

Výhercem ceny odborné poroty se stal projekt Tackera, za kterým stojí Daniel Dlabaja. Tackera jsou nápoje bez chemie, v sypké formě, tvořené a balené v harmonii s přírodou. Využívají přírodní extrakty z bylin, lyofilizované ovoce a přírodní sladidla. Zároveň se snaží myslet na naši planetu, a proto jsou k balení využity plně recyklovatelné a ECO-friendly sáčky. Prášková forma produktů navíc nabízí mnoho různých variant. Smíchání s vodou, mlékem, jogurtem nebo rovnou nasypat do pusy, každý si může přizpůsobit chuť tak, jak mu bude vyhovovat nejvíce.

Cena: 300 000 Kč od Komerční banky a služby od partnerů v hodnotě 207 500 Kč.

 

2.MÍSTO – NAP dog protein bar

Za tímto projektem stojí tým pod vedením Zuzany Filipové. Firma vyrábí outdoorové jídlo pro psy. Nutričně vyvážené psí jídlo nejen na výlety a túry, ale i jako zdroj rychlé energie na cvičiště. Povahou, velikostí a váhou ideální do batohu. Jedná se o přírodní energii pro psí tělo z pečlivě vybraných a 100% přírodních surovin. Obal tyčinek je navíc koncipován pro další využití a snadno se zrecykluje.

Cena: 100 000 Kč od Komerční banky a služby od partnerů v hodnotě 119 500 Kč

 

3.MÍSTO – traffic smart

Jan Čmelík je hybnou silou tohoto rozvíjejícího projektu. Traffic smart je unikátní projekt řízení silniční dopravy pomocí optimalizace zelených fází světelných signalizačních zařízení dle aktuální dopravní situace. Projekt využívá neuronovou síť k analýze aktuální dopravní situace za účelem zvýšit nejen plynulost, ale i bezpečnost dopravy a z dlouhodobého hlediska snížit náklady na provoz a údržbu dopravní infrastruktury. Prostřednictvím neuronové sítě tak bude řídicí systém křižovatky vědět, kde, kolik a jaký typ dopravních prostředků (a chodců) na křižovatce čeká a na základě těchto dat v reálném čase rozhoduje, které strany křižovatky dostanou zelenou fázi.

Cena: 50 000 Kč od Komerční banky a služby od partnerů v hodnotě 70 500 Kč

 

Cena veřejnosti - mamio

Projektem s nejvíce hlasy od fanoušků a tím pádem vítězem Ceny veřejnosti je Mamio. Jedná se o aplikaci pro maminky dětí, která propojuje mámy na základě jejich lokace, zájmů a věku dítěte. Současně vytváří prostor pro jejich vzájemnou podporu a poskytuje mapu s aktivitami a místy pro děti, aby mohly získávat tipy od ostatních maminek. Laureen Hollge, která je autorkou projektu, chce mámám nabídnout bezpečnou a moderní podporu do jejich mobilu a tím skrze technologie usnadnit mateřství.

Cena: 100 000 Kč od Komerční banky a služby od partnerů v hodnotě 54 000 Kč

 

Navíc všichni účastníci soutěže obdrželi od partnera soutěže, firmy Webmium,  poukaz na vytvoření webových stránek v hodnotě 10 tis. Kč a od partnera eLegal zdarma webinář k právním a daňovým aspektům začátku podnikání.

Závěrem bychom rádi poděkovali:

  • partnerům Nastartujte se za poskytnuté ceny do soutěže a jejich podporu. 
  • odborné porotě za nelehké ale objektivní hlasování
  • všem soutěžícím za velmi inspirativní projekty
  • výhercům za skvělé prezentace projektů a zároveň jim gratulujeme a doufáme, že o nich a jejich projektech ještě uslyšíme. Věříme, že k úspěchu jim pomůže i finanční odměna od KB a služby od partnerů soutěže.

Kompletní přehled cen

Tým Nastartujte se