TOP 5 projektů pro rok 2023

30. září 2023Články

Tak je to tady! Známe 5 finalistů soutěže Nastartujte se určenou pro začínající podnikatele. Žádný z nich neodejde z finálového kola z prázdnou. Ale kdo z nich získá hlavní výhru 300 000 Kč? To se rozhodne ve finálovém kole 11.10. při osobní prezentaci jednotlivých projektů v sídle Komerční banky na Stodůlkách.

logo-nastartujte-se

Prodloužili jsme hlasování o Plakátov cenu veřejnosti do 18.10. Nezapomeňte dát hlas svému favoritovi.

 

TOP 5 projektů 11. ročníku soutěže Nastartujte se je řazeno abecedně:

DATABÁZE UDRŽITELNÝCH ŘEŠENÍ PRO ARCHITEKTURU A STAVEBNICTVÍ

Databáze udržitelných řešení pro architekturu a stavebnictví nabízí informace o nejdůležitějších řešeních a technologiích pro ekologickou, finanční a sociální udržitelnost staveb. Najdete v ní přehled dodavatelů, výpočty investičních nákladů, case studies realizovaných projektů. Prakticky vám pomohou doporučené postupy pro realizaci udržitelných technologií vytvořené experty s certifikací BREEAM, LEED a WELL.

Více o projektu >

databaze-udrzitelnych-reseni.png

 

FLOCKLOCK - POSUŇME ZEMĚDĚLSTVÍ DO 21. STOLETÍ

FlockLock vyrábí chytré obojky pro krávy a koně, které chovatelům usnadňují správu jejich stád, a tím jim šetří peníze, čas a nervy. Chovatel tak má neustále přehled, zda jsou jeho zvířata v pořádku, kde jsou, a zda se na pastvině neděje něco neobvyklého. Na základě pohybu je FlockLock schopen rozpoznat například i nemoci a možná zranění. Chovateli tak stačí sledovat aplikaci bez toho, aniž by se musel fyzicky dostavit na pastvinu a tam všechna zvířata zkontrolovat osobně.

Více o projektu >

flocklock.jpg

LUNAMIES

Lunamies® je česká designová značka postavená na unikátním konceptu propojení světelné a textilní dekorace. Naši malí i velcí zákazníci si spolu s námi vytvářejí jedinečnou designovou dekoraci do dětského pokoje, na narozeninovou oslavu nebo jako hravé pozadí pro rodinné focení.

Více o projektu >

lunamies.png

NAJÍT&NAJÍST

Pomoc lidem s intolerancí na lepek, laktózu a další alergie.

Náš projekt ukáže lidem cestu, nasměruje je na obchody a odzkoušené produkty, dá jim inspiraci k běžnému každodennímu stravování a vaření, předá víc informací o intolerancích pomocí webinářů a osobních setkání, doporučí hotely, restaurace, kavárny a jiná místa, kde se dobře postarají o speciální stravovací požadavky a lidé si mohou v klidu odpočinout. 

Více o projektu >

najitanajist.png

WHEELFEET

První kolečkové elektrické brusle na světě.

Hlavním přínosem pro zákazníky je zábava, kterou s Wheelfeet zažijí, nicméně, náš hlavní model je použitelný i s běžnými botami na denní nošení, takže jsou jednoduše použitelné i jako dopravní prostředek na kratší vzdálenosti. Nasazení/sundání je díky univerzálnímu vázání otázka několika sekund!

Více o projektu >

wheelfeet.png

Všem projektům držíme palce!!

Tým Nastartujte se