VÝHERCI 11. ROČNÍKU SOUTĚŽE NASTARTUJTE SE

15. listopadu 2023Články

Ve čtvrtek 9. listopadu proběhlo slavnostní vyhlášení vítězů soutěže Nastartujte se. Již tradičně se vyhlášení konalo na galavečeru Dne podnikatelů v hotelu Ambassador, pod záštitou Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR. Zde máme všechny výherce:

logo-nastartujte-se

1.MÍSTO – FLOCKLOCK

Výhercem ceny odborné poroty se stal projekt Flocklock, za kterým stojí parta mladých nadšenců v čele s Adamem Kláskem. Dali si za cíl zmodernizovat zemědělství a přiblížit ho mladé generaci. Vytvořili chytrou známku pro dobytek, kterou mají zvířata připnutou na krku, a ta monitoruje jejich pohyb. Na základě vzorců jejich chování a pohybu chovatele informuje, co se na pastvině děje.

Cena: 300 000 Kč od Komerční banky a služby od partnerů v hodnotě 187 000 Kč.

 

2.MÍSTO – WHEELFEET

Za tímto projektem stojí tým pod vedením Josefa Kratochvíla. Wheelfeet jsou kolečkové brusle, poháněné elektrickým motorem.
Použití je velice jednoduché, na ovladači si vyberete jednu ze čtyř rychlostí, a poté už jen posunete tlačítko palcem nahoru nebo dolů.
Můžete na nich bruslit jako na klasických bruslích, nebo se jen ladně nechat vézt, nebo kombinovat obojí. Hlavním přínosem pro zákazníky je zábava, kterou s Wheelfeet zažijí.

Cena: 100 000 Kč od Komerční banky a služby od partnerů v hodnotě 114 500 Kč

 

3.MÍSTO – LUNAMIES

Dvě kamarádky si spolu vysnily svět Lunamies®. Petra Kubíčková a Samanta Budínová vytvořili českou designovou značku postavenou na unikátním konceptu propojení světelné a textilní dekorace. Jejich malí i velcí zákazníci si spolu s Lunamies® vytvářejí jedinečnou designovou dekoraci do dětského pokoje, na narozeninovou oslavu nebo jako hravé pozadí pro rodinné focení. Lunamies® podporuje dětskou hravost a kreativitu. 

Cena: 50 000 Kč od Komerční banky a služby od partnerů v hodnotě 67 500 Kč

 

4.MÍSTO – NAJÍT&NAJÍST

Tento projekt si klade za cíl pomoci lidem s intolerancí na lepek, laktózu a další alergie. Pomůže Vám Najít cestu k prostřenému stolu, kde se můžete Najíst téměř jako dřív. Za tímto projektem stojí skupina nadšených lidí v čele s Arnoštem Žižkou.

Cena: 25 000 Kč od Komerční banky

 

5.MÍSTO – DATABÁZE UDRŽITELNÝCH ŘEŠENÍ PRO ARCHITEKTURU A STAVEBNICTVÍ

Filip Ekl je předkladatelem tohoto projektu. Jedná se o online znalostní platformu, ve kterém mohou developeři, architekti, investoři a další odborníci z oblasti stavebnictví najít informace, které jim pomohou při zavádění udržitelných technologií a řešení. Najdete v ní přehled dodavatelů, výpočty investičních nákladů, case studies realizovaných projektů. Prakticky vám pomohou doporučené postupy pro realizaci udržitelných technologií vytvořené experty s certifikací.

Cena: 25 000 Kč od Komerční banky

 

Plakátov Cena veřejnosti - CVIČKY ONLAJN

Byl to boj do posledních minut!

Projektem s nejvíce hlasy od fanoušků a tím pádem vítězem Plakátov Ceny veřejnosti jsou Cvičky online. Tento projekt založily dvě tanečnice a trenérky Lůca Tvrdoňová a Mary Aušová. Jejich cílem bylo vytvořit program, ve kterém nezáleží na věku, konfekční velikosti, ani úrovni fyzické kondice. Postavit program, který podpoří radost z pohybu a pomůže ženám vybudovat si k pohybu pozitivní vztah. I díky velmi široké základně zákazníků a fanoušků získal tento projekt cenu veřejnosti.

Cena: 100 000 Kč ve formě poradenství a reklamní kampaň na venkovních plochách plakatov.cz od společnosti Big media, s.r.o. a další služby od partnerů v hodnotě 53 000 Kč

-------------------------------------------------------------------------------------

Navíc všichni účastníci soutěže obdrželi od partnerů soutěže, firem Webmium, eLegal a Plakátov ZDARMA:

  • 45 min. konzultace na optimalizaci nebo tvorbu nového webu v nástroji Webmium v hodnotě 10 000 Kč
  • 30 min. právní konzultaci od advokátní kanceláře eLegal
  • 30 min. marketingová konzultace na efektivní využití venkovní reklamy a k první objednávce billboard zdarma od Plakátov.cz

 

Závěrem bychom rádi poděkovali:

  • partnerům Nastartujte se za poskytnuté ceny do soutěže a jejich dlouholetou podporu. 
  • odborné porotě za nelehké ale objektivní hlasování
  • všem soutěžícím za velmi inspirativní projekty
  • výhercům za skvělé prezentace projektů a zároveň jim gratulujeme a doufáme, že o nich a jejich projektech ještě uslyšíme. Věříme, že k úspěchu jim pomůže i finanční odměna od KB a služby od partnerů soutěže.

Kompletní přehled cen

Tým Nastartujte se