TOP 5 projektů 2021

18. října 2021Rozhovory s vítězi

Výběr se zúžil na TOP 5 projektů. Kdo z nich asi vyhraje 300 000 Kč a další ceny od partnerů Nastartujte se?

nastartujtese_rgb_1

Podívejte se na TOP 5 projektů 9. ročníku soutěže pro začínající podnikatele Nastartujte se. Již 31. října končí hlasování veřejnosti. Nezapomeňte dát hlas svému favoritovi.

Pořadí projektů je určeno abecedně.

 

DESTINIO

destinio.pngDestinio je specializovaným vyhledávačem ubytování, výletů, sportovních aktivit, gastronomických zážitků a tipů na významné akce a události ve vybrané destinaci, který shromažďuje podstatné informace na jednom místě a šetří čas hledáním informací.

>> Přejít na projekt Destinio

 

LUNCHBOX - JÍDLO, KTERÉ NA VÁS POČKÁ!

Lunchbox.jpgLunchbox je unikátní samoobslužná lednice, splňující nejpřísnější HACCP normy na skladování potravin. Vaše jídlo nepříjde do kontaktu s objednávkou jiného zákazníka.

Chutné jídlo - Fine dining v krabičce připravený týmem kuchařů s rukopisem Zdeňka Pohlreicha. Učíme se od nejlepších v oboru.

>> Přejít na projekt Lunchbox

 

MIOORA

Mioora.pngMioora je české spodní prádlo, které sluší každé ženské postavě a zároveň je vyrobeno z prémiového bambusu, díky kterému je velmi komfortní.

Kromě materiálu je pro nás stejně důležité i jejich zpracování a moderní střihy.

Přejeme si, aby se v našem prádle každá žena cítila komfortně a zároveň krásně po celý den.

>> Přejít na projekt MIOORA

 

VEGAN BOX

vegan_box.jpgJsme první firma v Česku, která nabízí unikátní a v zahraničí velmi oblíbenou formu boxů s překvapením, ale bez živočišných produktů.
Vegan box je plný produktů (cca 5-8 ks), který může zákazník odebírat jako měsíční předplatné, ale lze jej zakoupit i jednorázově.

>> Přejít na projekt VEGAN BOX

 

VYRAZTE ZA DOBRODRUŽSTVÍM S APLIKACÍ ADVENTURER

Adventurer.pngDobrodružství přináší zážitky, které s námi zůstávají už navždy. Proto přicházíme s aplikací Adventurer, pomocí které lze snadno plánovat svá outdoor dobrodružství. Aplikace nabízí databázi treků a poskytuje detailní informace o trase, včetně mapy, počasí, vodních zdrojů nebo možností přespání.

>> Přejít na projekt VYRAZTE ZA DOBRODRUŽSTVÍM S APLIKACÍ ADVENTURER