TOP 10 projektů 2021

05. října 2021Rozhovory s vítězi

Odborná porota vybrala TOP 10 projektů 9. ročníku soutěže Nastartujte se. Podívejte se, které to jsou a nechte se inspirovat.

nastartujtese_rgb

Letos to porota neměla vůbec jednoduché, přihlásilo se hodně kvalitních projektů. Podívejte se na deset z nich, které u poroty zabodovaly nejvíce.

Pořadí v tomto článku je určeno abecedně.

DESTINIO

destinio.pngDestinio je specializovaným vyhledávačem ubytování, výletů, sportovních aktivit, gastronomických zážitků a tipů na významné akce a události ve vybrané destinaci, který shromažďuje podstatné informace na jednom místě a šetří čas hledáním informací.

>> Přejít na projekt Destinio

 

EMOGI ELEKTRO KAJAK

emogi-electric-kayak-(1).jpgKajak s vestavěným elektrickým pohonem a bezdrátovým ovládáním. Umožní svižný pohyb po vodních plochách i jedincům s omezeným fyzickým fondem a tím otvírá nové možnosti různým věkovým a výkonnostním skupinám. Kajak je možno vybavit různými druhy lodních šroubů a záložními bateriemi. Zákazník si může zvolit nastavení převodů i barvu lodě.

>> Přejít na projekt EMOGI ELEKTRO KAJAK

 

KOSMETIKA Z JABLEČNÉHO OCTU

Kosmetika_z_jablecneho_octu.jpgJablečný ocet se využívá v kuchyni, přírodním léčitelství, v kosmetice. Ve výrobě používáme český bio jablečný ocet. Chceme vyrábět přírodní kosmetiku bez alergenů, silikonů, parabenů. Naši kosmetiku můžou použít i vegani.
Také chceme ulehčit přírodě a vyrábíme balení pro bezobalové prodejny.

>> Přejít na projekt KOSMETIKA Z JABLEČNÉHO OCTU

 

LUNCHBOX - JÍDLO, KTERÉ NA VÁS POČKÁ!

Lunchbox.jpgLunchbox je unikátní samoobslužná lednice, splňující nejpřísnější HACCP normy na skladování potravin. Vaše jídlo nepříjde do kontaktu s objednávkou jiného zákazníka.

Chutné jídlo - Fine dining v krabičce připravený týmem kuchařů s rukopisem Zdeňka Pohlreicha. Učíme se od nejlepších v oboru.

>> Přejít na projekt Lunchbox

 

MIOORA

Mioora.pngMioora je české spodní prádlo, které sluší každé ženské postavě a zároveň je vyrobeno z prémiového bambusu, díky kterému je velmi komfortní.

Kromě materiálu je pro nás stejně důležité i jejich zpracování a moderní střihy.

Přejeme si, aby se v našem prádle každá žena cítila komfortně a zároveň krásně po celý den.

>> Přejít na projekt MIOORA

 

NÁBOR A TRÉNINK MANUÁLNÍCH PROFESÍ VE VIRTUÁLNÍ REALITĚ

Nabor_VR.jpgNaše tréninkové moduly využívají princip hry a zábavnou formu. V mozku se však i při této formě vytvářejí paměťové stopy, které umožňují zlepšení manuálních dovedností i zvědomení principů vykonávané činnosti. Přitom se jedná o prostředí zcela bezpečné, trénink je možné realizovat prakticky kdekoliv, kde je volný bezpečný prostor.

>> Přejít na projekt NÁBOR A TRÉNINK MANUÁLNÍCH PROFESÍ VE VIRTUÁLNÍ REALITĚ

 

NÁVRH ERGONOMICKÉHO PRACOVIŠTĚ VE VR POMOCÍ MOCAP

Testovani-na-modelu-pracoviste-ve-VR.jpgVyužitím technologie virtuální reality a tvorby virtuálního modelu pracoviště je možné provádět simulace reálných činností již ve fázi před skutečnou implementací do provozu. Figurant provádějící reálné činnosti na modelu pracoviště je oblečen do kinematického obleku Motion Capture, jenž přenáší reálné pohyby do virtuálního prostředí.

>> Přejít na projekt NÁVRH ERGONOMICKÉHO PRACOVIŠTĚ VE VR POMOCÍ MOCAP

 

RUČNĚ KRESLENÁ LOGICKÁ PC HRA

Chicken_empire.pngChicken Empire: Weasel in shadows je humorná ručně kreslená tahová strategická hra, která vedle zábavy nabízí hráčům také trénink logického uvažování. Hra je vyprávěná odlehčenou formou, vychází z legend a biologie zvířecích postav. Zároveň neobsahuje násilí, tudíž je vhodná i pro děti.

>> Přejít na projekt RUČNĚ KRESLENÁ LOGICKÁ PC HRA

 

VEGAN BOX

vegan_box.jpgJsme první firma v Česku, která nabízí unikátní a v zahraničí velmi oblíbenou formu boxů s překvapením, ale bez živočišných produktů.
Vegan box je plný produktů (cca 5-8 ks), který může zákazník odebírat jako měsíční předplatné, ale lze jej zakoupit i jednorázově.

>> Přejít na projekt VEGAN BOX

 

VYRAZTE ZA DOBRODRUŽSTVÍM S APLIKACÍ ADVENTURER

Adventurer.pngDobrodružství přináší zážitky, které s námi zůstávají už navždy. Proto přicházíme s aplikací Adventurer, pomocí které lze snadno plánovat svá outdoor dobrodružství. Aplikace nabízí databázi treků a poskytuje detailní informace o trase, včetně mapy, počasí, vodních zdrojů nebo možností přespání.

>> Přejít na projekt VYRAZTE ZA DOBRODRUŽSTVÍM S APLIKACÍ ADVENTURER