Založení s.r.o. online - soutěž ukončena

20. října 2020Rady a tipy

Se službou Firma pro vás zvládnete založit s.r.o. během 5 dní s jednou návštěvou pošty. Neobíhejte úřady - soustřeďte se na své podnikání. Nyní máte navíc možnost získat založení s.r.o. prakticky zdarma.

sro

Firma pro vás

Firma pro vás je určená pro všechny, kteří si plánují založit s.r.o. a nechtějí kvůli tomu ztrácet čas na úřadech. Využijte založení společnosti z pohodlí domova online s jedinou cestou na CzechPoint pro ověření podpisů a plné moci. Běžné založení s.r.o. dnes znamená hodiny vynaloženého času, domlouvání schůzek s notářem, návštěvy úřadů, banky a ve výsledku se celá záležitost táhne až několik týdnů. Firma pro vás se postará o vše a založí s.r.o. již za 5 dní. Kromě povinných poplatků úřadům se neplatí nic navíc. Za s.r.o. s jedním majitem tak zaplatíte 4 300 Kč bez DPH.

Soutěž

Připravili jsme pro vás jednoduchou soutěž. Prvních 10 s.r.o. založených na Firma pro vás získá poplatky za založení firmy zpět na podnikatelský účet. Platí pouze pro zjednodušenou variantu s.r.o. (v hodnotě 4.300,- Kč bez DPH). Soutěž probíhá v období od 14. 8. 2020 (14:00 hod) a je prodloužena do 30. 11. 2020 (23:59 hod).

Více o službě Firma pro vás a pravidla soutěže (PDF).

Pokud váháte mezi OSVČ a s.r.o., pak by vás mohl zajímat náš článek, kde jsou tyto dvě formy podnikání srovnány.

logo_firma_pro_vas-(2).png