TOP 10 projektů 2020

02. října 2020Rozhovory s vítězi

Odborná porota vybrala TOP 10 projektů přihlášených do soutěže Nastartujte se. Podívejte se, které to jsou.

Start_up

 

Projekty jsou řazeny abecedně.

Jedlý kelímek

Jedly-kelimek.jpgJedlý kelímek má nahradit plastové a papírové jednorázové kelímky na kávu. Nejen, že si z něj dáte kávu, ale také si na něm pochutnáte. Jedlý kelímek je vyroben ze 100% přírodních složek. Je veganský a nízko kalorický. I když je mírně nasládlý, nemění chuť nápoje.
Nápoj v něm vydrží i 12 hodin, aniž by protekl. Kelímek je křupavý 40 minut, takže je dobrý jako chutná sušenka ke kávě i čaji.

>> Přejít na projekt Jedlý kelímek

 

Leitners - Chytré hodinky jako šperk

Leitners-(1).jpg

První české hybridní hodinky. Unavují Tě nevkusné plastové, nebo hliníkové chytré hodinky? Chceš luxusní hodinky, a přitom nepřijít o oblíbené chytré funkce? Leitners má pro Tebe řešení – Elegantní hybridní hodinky Ad Maiora.

>> Přejít na projekt Leitners - Chytré hodinky jako šperk

 

Nachozeno

Nachozeno-(1).pngPoznejte česká města formou venkovní hry. Zažijte nový druh zábavy! Nachozeno jsou netradiční venkovní hry pro 2-6 hráčů, které vás provedou českými městy. Zavedou vás na místa, o kterých si obyčejný turista může nechat jen zdát. U příjemné procházky budete plnit úkoly, řešit záhady, odpovídat na záludné otázky a tím zjišťovat zajímavosti o daném městě. 

>> Přejít na projekt Nachozeno

 

Origami Wall

ORIGAMI_WALL.jpgSystémové řešení zajištění svahu, okrasné zdi a vertikální zahrady v jednom. Origami wall je praktické řešení využití prostoru na zahradách, v okolí domu a všude tam, kde jsou potřeba terénní úpravy k zajištění proměnlivého terénu.Je to propojení technického řešení s ekologickým využitím pro zachycení srážek s možností využití pěstování okrasných nebo užitkových rostlin.

>> Přejít na projekt Origami Wall

 

Pealock

Pealock.pngRevoluční elektronický zámek pro sportovní vybavení jako jsou lyže, kolo, ale i elektrokoloběžka, kočárek atd. Pealock - kompaktní a chytrý zámek, který má pomáhat lidem po celém světě chránit jejich sportovní vybavení.

>> Přejít na projekt Pealock

 

SleepAI

SleepAI.pngTelemedicínský analytický a predikční nástroj pro optimalizaci léčby a zvýšení kvality života osob trpících spánkovými poruchami. Sleep Better = Live Better / Live Better = Sleep Better.

>> Přejít na projekt SleepAI

 

SmartBeer Technology

Smart-Beer-Technology.jpgSmartBeer technologie představuje unikátní řešení pro dohled nad kvalitou čepovaného nápoje. Hlavní činnost spočívá v monitorování chladícího a výčepního zařízení v restauracích a hospodách. Je složena z centrální jednotky s možností připojení až 250 snímacích senzorů a připojení multifunkčního ultrazvukového průtokoměru. SmartBeer Technology umožňuje komplexní kontrolu chladících, sanitačních a výčepních jednotek v provozovnách.

>> Přejít na projekt SmartBeer Technology

 

Startujeme Medomaty !!!

medomat.jpgPlatforma a zařízení (výdejní automat) pro prodej medu zákazníkům přímo od včelařů. Proč kupovat med z Číny, Ukrajiny, Argentiny... nebo jeho náhražky a falzifikáty v supermarketech, když můžeme mít ten nejkvalitnější med přímo od včelaře z medomatu!

>> Přejít na projekt Startujeme Medomaty !!!

 

VR Education

VR-Education-(1).jpgDigitalizujte se do průmyslu 4.0 pomocí virtuální a rozšířené reality! Virtuální realita umožňuje zásadně zvýšit efektivitu vzdělávání a snížit finanční náklady na školení na minimum.

>> Přejít na projekt VR Education

 

Výroba flašinetů - ateliér PETROV

Vyroba-flasinetu-atelier-Petrov.jpgNastartujte vznik dílny na výrobu flašinetů, pomozte nám rozjet ateliér PETROV. Flašinety a jejich výroba v Zemích Koruny české mají krásnou a dlouhou tradici s nepěkným koncem. Ale proč by tato tradice měla u nás nadobro skončit?

>> Přejít na projekt Výroba flašinetů - ateliér PETROV